divendres, 1 d’abril del 2011

EXPOSICIONS DEL COL·LECTIU D'ART

EXPOSICIÓ TEMA L'AIGUA

L'any 2008, degut a la manca d'aigua, varem escollir aquest tema per la Matinal Artística.





































EXPOSICIÓ, TEMA HIVERN


El dia 11 de desembre 2010 s’ha pogut inaugurar l' exposició Hivern, del Col·lectiu d’Art. Aquesta exposició és fruit de la Matinal Artística 2009.

Val molt  la pena visitar l' exposició, son  40 obres de diferents pintors, escultors, vitrallers i fotògrafs,  que comparteixen tema i format. Ha estat una bona idea de presentar els quadres sense emmarcar, de la mateixa mida, 60 x 60, i amb el mateix tema i títol, Hivern; això li dona  unitat, la diversitat es troba en cada una de les obres, en l’estil de cada artista i en la seva pròpia visió d’aquesta estació.

També hi alguna altre sorpresa, a l’entrada de l’exposició, dues estufes antigues i una catifa de fulles seques ajuden a crear ambient, mentre que per megafonia es poden escoltar els sorolls d’una tempesta d’hivern.

A la sala hi podem trobar una llar de foc encesa, un ventilador tancat amb pany i clau, animals polars dels dos hemisferis, paisatges d’hivern, o roba d’abric entre d’ altres. Els autors son Pere Alavedra,  Anna M. Arrufat, Josep Baldó, Estel Baldó, Montse Ballarà, David Borràs, Júlia Cabeza, Maria Climent, Carolina Corbin, Eulàlia Dalmases, Mercè Elias, Antoni Fàbregas,  Salvador Farrés, Fanny Figueras, Toti Garcia, Beth Gorina, Imma Guillem, Joaquima Hernàndez, Pilar Margenat, Montserrat Montfort, Joan Monforte, Albert Novellon, Miquel Palomares, Teresa Pina, Isabel Renom, Mª Nieves Rodriguez, Pepa Salomó, M. Teresa Salvador, Marta Sans, Carme Serrat, Cesc Serrat, Narcis Serrat, Mingo Talamàs, Salvador Teixidor, M. Dolors Trenchs,  Antoni Trujillo,  Emili Valentines i Anna Villalonga.

L' exposició es podrà tornar a veure durant el mes de gener 2011 a la sala dels Amics de les Arts de Terrassa.


























































A partir d'avui, dissabte dia 8 de gener del 2011, dia de la inauguració, els quadres es podran veure fins al 27 de gener a la seu de l'entitat Amics de les Arts (Carrer Teatre, 2 de Terrassa) i de dimarts a diumenge de 7 a 9 del vespre 


És la primera vegada que una exposició del Col.lectiu d'Art surt de Matadepera, per anar a la sala gran dels Amics de les Arts de Terrassa, on s'han fet aquestes fotos; i tot gràcies a la gestió del seu president, l'Antoni Fàbregas. També hem comptat amb la presència de l'alcaldessa i del regidor de cultura de Matadepera.

Felicitats!
























Als Amics de les Arts
Del 8 al 27 de gener, Amics de les Arts i Joventuts Musicals acull dues exposicions d’art, enteses amb conceptes diferents.
D’una banda, trobem l’exposició Reciclart. La mostra gira entorn la reutilització de materials de rebuig en la pràctica artística. 


D’altra banda, el Col·lectiu d’Art de Matadepera, surt per primera vegada de la població per mostrar-se a la ciutadania terrassenca, amb una mostra de 37 obres d’art ambientades en la temàtica de l’hivern.

Antoni Fàbregues, President del Col·lectiu d’Art de Matadepera, diu que "sempre havíem pensat que era molt important poder interactuar amb altres ciutats i amb gent com els d’Amics de les Arts, ja que més o menys també fan el que fem els del col·lectiu d’art però a Matadepera. Per tant, ens vam posar d’acord. A ells els va semblar molt bé i a nosaltres també de poder estar aquí."

Amb tot, Amics de les Arts pretén promocionar els artistes, les propostes locals, i alhora convidar artistes de fora de la ciutat, amb l’objectiu de crear un espai de trobada i discussió creativa.










Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada